Over ons

Dit zijn wij

Welkom bij This Girl’s Black Book, jouw ultieme bestemming voor alles op het gebied van schoonheid, zelfverzorging en zelfvertrouwen. 

 

Onze website is opgericht met als doel vrouwen van alle leeftijden en achtergronden te inspireren, te informeren en te empoweren. Bij This Girl’s Black Book geloven we in de kracht van zelfliefde en zelfacceptatie, en streven we ernaar om een positieve en ondersteunende gemeenschap te creëren waar vrouwen zichzelf kunnen zijn en hun schoonheid kunnen omarmen.

 

Onze missie is om vrouwen te helpen hun innerlijke en uiterlijke schoonheid te ontdekken en te vieren. We geloven dat schoonheid in alle vormen en maten komt, en dat zelfvertrouwen de sleutel is tot het stralen van binnenuit. 

 

Door middel van eerlijke en oprechte content willen we vrouwen aanmoedigen om hun eigen schoonheid te definiëren en te omarmen, los van de opgelegde normen van de samenleving.

 

Bij This Girl’s Black Book vind je een schat aan informatie, tips en advies op het gebied van beauty, skincare, make-up, haarverzorging, self-care en zelfliefde. We delen professionele tips en tricks, eerlijke productreviews en inspirerende verhalen van vrouwen die hun eigen schoonheid hebben gevonden. Onze website fungeert als een bron van inspiratie en ondersteuning voor vrouwen die streven naar zelfverbetering en zelfacceptatie.